...meer dan mooi zijn!

House for Care
Hoofdweg 10e
2908 LC Capelle aan de IJssel
Tel: 06 - 21 89 03 53

Joke Stroo - Overgangsverpleegkundige

Mijn naam is Joke Stroo. Ik ben al ruim 25 jaar (ic)verpleegkundige en werkzaam geweest als manager (verpleegkundige) opleidingen. Na een aantal jaren in deze functie gewerkt te hebben, wilde ik weer de overstap maken naar de werkelijke zorg. Na een opleiding bij Care for Women wist ik zeker dat de functie van overgangsverpleegkundige mij op het lijf geschreven is!

Goede zorg voor vrouwen in het algemeen is van groot belang. Vrouwen hebben een groot aandeel in de maatschappij van tegenwoordig en zij willen graag jong en actief zijn en blijven. In elke levensfase kunnen er vragen zijn omtrent gezondheid, menstruatie, PMS, voeding en voedingssupplementen en andere (vaak hormoongerelateerde) klachten zoals somberheid, vermoeidheid, prikkelbaarheid, hoofdpijn. Het is heel belangrijk dat goede gezondheidsinformatie aan zoveel mogelijk vrouwen wordt verstrekt. Daarom geef ik ook workshops, lezingen en lessen aan werkers in de gezondheidszorg.

Indien u belangstelling heeft voor één van deze mogelijkheden dan kunt u contact met mij opnemen. Ook is het mogelijk om een walk en talk wandeling te organiseren zodat wij op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Mijn praktijk is zowel in NesSense als in Zoetermeer gevestigd en is bedoeld voor vrouwen uit de hele regio. Een consult, uitsluitend op afspraak, duurt ongeveer een uur en wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed.

Contact Joke Stroo

VVOC overgangsverpleegkundige Joke Stroo
E-mail: jostrojo@gmail.com
Consult op afspraak: 0180 32 56 27
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Praktijkadressen Joke Stroo

Praktijk Zoetermeer
Loosduinenstraat 4
2729 CZ Zoetermeer

Praktijk NesSense
Brandingdijk 52
3059 RB Rotterdam


Prijslijst

Overgangsverpleegkundige

€ 59,50
60 minuten

Consulten op het gebied van vrouwelijke gezondheidsproblemen zoals menstruatie, zwangerschap, borstkanker, overgang, incontinentie, osteoporose, hart- en vaatziekten.
€ 30,00
30 minuten

Consulten op het gebied van vrouwelijke gezondheidsproblemen zoals menstruatie, zwangerschap, borstkanker, overgang, incontinentie, osteoporose, hart- en vaatziekten.
€ 30,00
30 minuten

Voorlichtingsconsult m.b.t. persoonlijk risico op borstkanker en educatie borst-zelfonderzoek.
€ 59,50

Op borstkanker, osteoporose, hart- en vaatziekten met bepaling van volledig overzicht van het cholesterol (‘t goede en ‘t slechte), BMI, bloeddruk, longfunctie en altijd een persoonlijk advies.
vanaf € 75,00 tot € 300,00

Workshops, begeleiding of informatie over gezonde voeding en leefstijl.
Diverse prijzen. Workshops vanaf € 75,00 tot € 300,00 afhankelijk van het aantal deelnemers, duur van de workshop en evt. in combinatie met health check onderdelen.
€ 45,00
Health checks voor bedrijven, (sport) scholen e.d.

Volledig lipidenbeeld (is volledig cholesterol overzicht), bloedsuiker, BMI, longfunctie en altijd een persoonlijk advies.
€ 35,00
Health checks voor bedrijven, (sport) scholen e.d.

Totaal cholesterol, bloedsuiker, bloeddruk, BMI en altijd een persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u dat we contact opnemen voor een afspraak? Neem contact met ons op.