...meer dan mooi zijn!

House for Care
Hoofdweg 10e
2908 LC Capelle aan de IJssel
Tel: 06 - 21 89 03 53

Mesoscience by Skeyndor

MESOSCIENCE by SKEYNDOR is de nieuwste ontwikkeling van Skeyndor waarbij mesocosmetica gecombineerd wordt met elektrotherapie en elektroporatie technieken.

Gebaseerd op de grondbeginselen van Mesotherapie, zijn de producten van MESOSCIENCE by SKEYNDOR ontworpen om met behulp van virtuele mesotherapie technieken, een hoge concentratie van actieve ingrediënten te introduceren.

MESOSCIENCE by SKEYNDOR is een selectief werkende methode, praktisch om te combineren en makkelijk in gebruik en die zonder naalden op een zeer succesvolle manier de meest voorkomende problemen behandelt zoals rimpels, verlies van stevigheid, striae en cellulitis.

Technologie in het teken van schoonheid

Virtuele mesotherapie is een elektro-therapeutische techniek die helpt bij de opname van actieve ingrediënten door bekende technieken, met een maximaal effect en zonder bijwerkingen.

Het MESOSCIENCE by SKEYNDOR apparaat combineert de volgende technieken:

  • Activeringsstroom
  • Hydrophoresis
  • Elektroporatie
  • Cryotherapie

Deze professioneel werkende methode is gebaseerd op de verschillende factoren die in combinatie met elkaar diverse schoonheidsproblemen bestrijden.

Behandelingen:

Mesofiller
Mesocosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. De actieve elementen hiervan herstellen de cellulaire verbindingen en stimuleren de neosynthese van de elementen waaruit de hoofdstructuur van de huid samengesteld is: collageen, elastine en hyaluronisch zuur. Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon of leeftijd.

Mesoslim
Mesocosmetische lichaamreducerende behandeling die inwerkt op de drie processen van de sinaasappelhuid: microsysteem van onvoldoende terugkeer, onevenwichtige lipolyse/lipogenese en het lichaamscompensatie effect.

Mesofirmness
Mesocosmetische lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van de stevigheid van de weefsels, veroorzaakt door de leeftijd, zwangerschappen en afslankdiëten tegengaat. Versterkt de elasticiteit van de huid van buik en het binnenste gedeelte van dijen en oksels. De contouren worden beter geaccentueerd en het aanzien van de huid en de striae wordt op die manier sterk verbeterd. Ideale behandeling voor het herstellen van striae en littekens.

Mesobright
Een behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. De actieve bestanddelen maken de kleur eenvormiger en de pigmentatie zones minder duidelijk en zorgen ervoor dat ze later minder snel naar voren komen. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke afweermiddelen en bevordert de strakheid van de huid.
Het product maakt het gelaat helderder en geeft u een gelijknamige en stralender huid.

Mesolift
Mesolift is een meso-cosmetsche behandeling ontworpen om een langdurige "lifting"aan de huid te geven. Het bestaat uit 2 flacons die diverse liftings produceren van progressieve intensiteiten (micro en macrolifting) op verschillende diepte niveaus, die tesamen en sequentieel verbonden een blijvend en aanzienlijk gevoel van lifting geven in drie dimensies.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u dat we contact opnemen voor een afspraak? Neem contact met ons op.