...meer dan mooi zijn!

House for Care
Hoofdweg 10e
2908 LC Capelle aan de IJssel
Tel: 06 - 21 89 03 53

Jane Iredale make-up

Make-up met een nieuwe betekenis

Wij heten u van harte welkom bij jane iredale cosmetics – de technisch meest geavanceerde make-up ter wereld.

Wanneer u deze make-up draagt, zal u zien hoe gaaf en zacht uw huid er uitziet. U zal ervaren hoe zijdezacht deze mineralen aanvoelen. U zal versteld staan hoe makkelijk ze aan te brengen zijn en hoe lang ze op uw huid blijven zitten, zonder bij te werken.

Mineralen zullen uw leven ook eenvoudiger maken, omdat ze een foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming in één enkel product zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen.

Het juiste materiaal is essentieel; daarom vindt u bij elk product onze suggestie voor het benodigde penseel terug.

Als u de ingrediënten bekijkt, zal u ontdekken dat we geen FD&C kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren gebruiken en dat er geen vulmiddelen zoals talk in zitten.

Ons doel is om onze formules zo doeltreffend, eenvoudig en natuurlijk mogelijk te houden.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u op uw huid aanbrengt, daarom moedigen wij u aan de website www.janeiredale.com/www.helene-v.com te bezoeken om meer over elk product te weten te komen.

Wij weten dat onze cosmeticalijn uw leven kan veranderen. De huid die u altijd al had gewenst is nu maar een penseelstreek verwijderd.

Jane Iredale streeft er constant naar om u producten te brengen waar u van houdt en tegelijkertijd de aarde zo zacht mogelijk te behandelen. Zoals onze bestseller PurePressed ®Base in een hervulbaar doosje. Dit is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat niet-toxisch is en steeds weer gerecycleerd kan worden. De andere helft van dit perfecte paar? PurePressed ®Base refills eveneens verpakt in een 100% recycleerbaar doosje.
Jane Iredale moedigt u aan om deze inzet te delen. Elk klein beetje helpt – recycleer dus !

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u dat we contact opnemen voor een afspraak? Neem contact met ons op.