...meer dan mooi zijn!

House for Care
Hoofdweg 10e
2908 LC Capelle aan de IJssel
Tel: 06 - 21 89 03 53

Uniek schoonheidsprogramma met Darphin

De Franse huidverzorging expert Pierre Darphin, lanceerde in 1958 een innovatief en holistische huidverzorgingprogramma. Hij realiseerde zich, dat vrouwelijke schoonheid niet alleen gaat om hoe de huid of het lichaam eruit ziet, maar ook hoe zij zich voelt. Darphin is zeer toegewijd aan het totale welzijn van vrouwen en heeft gekozen voor de beste planten- en aromatechnologie om een staat van innerlijke en uiterlijke schoonheid te creëren.

Een droge huid, vochtarm, of juist een vette, gecombineerde huid met veel oneffenheden en/of problemen? Darphin heeft voor ieder huidtype, op maat gesneden, uitgebreide en persoonlijke behandelingen. Na een grondige analyse maken wij samen met u een behandelprogramma. De behandelingen worden samengesteld in combinatie met uw wensen.

  • Wat verontrust u het meest aan uw huid?
  • Hoe vindt u dat uw huid aanvoelt?
  • Hoe wilt u dat uw huid eruit ziet?

Als eerste beginnen alle behandelingen met een geurreis langs de verzorgende, aromatische oliën van Darphin. De door u gekozen olie wordt gebruikt tijdens onze welkoming ritual en hiermee wordt de behandeling geopend. De muziek passen wij aan, aan uw wensen en eventueel kunt u uw eigen muziek meebrengen.

Wat je voelt van binnen, laat zich aan de buitenkant zien. De huid is ons beschermingsorgaan en kan ons alleen tegen schadelijke invloeden beschermen met de beste en juiste verzorging.

Historie

Pierre Darphin, in Frankrijk een autoriteit op het gebied van uiterlijke verzorging, introduceerde in 1958 een heel vernieuwend totaalconcept voor huidverzorging. Er van uitgaande dat de schoonheid van een vrouw niet alleen bepaald wordt door hoe ze eruit ziet, maar ook door hoe ze zich voelt, ontwikkelde hij een concept dat gericht is op het algeheel welbevinden van de vrouw. Hij maakte daarbij gebruik van uitgelezen plantenextracten en verfijnde essentiële oliën.

Naast zorgvuldig geselecteerde werkstoffen, stoelt het Darphin-concept op een individuele aanpak van huidverzorging. Na een grondige huidanalyse krijgt elke cliënt een persoonlijk advies op maat. Optimaal afgestemd op de behoeften van haar huid.

Tegenwoordig benadert Darphin huidverzorging nog steeds vanuit de individuele huidconditie van de cliënt. Daarbij gebruik makend van effectieve, zuiver plantaardige werkstoffen en innovatieve formules om te komen tot een buitengewoon gevoel en buitengewone resultaten.

Concept

Darphin hanteert een filosofie van hoogwaardige, persoonsgerichte huidverzorging. Met gebruikmaking van effectieve werkstoffen uit de natuur, innovatieve formules en aangename texturen, worden verzorging en behandeling steeds optimaal afgestemd op huidconditie van de klant. Een uniek concept voor resultaatgericht maatwerk!

Aromatherapie en fytotherapie

De weldaden van de natuur... 'n lust voor alle zintuigen. In ieder opzicht aangenaam. Persoonsgerichte huidverzorging. Het samenspel van serums, essentiële oliën en crèmes voor resultaatgericht maatwerk.

De Natuur staat bij Darphin aan het hoofd van het laboratorium, waar alle technologie is gebaseerd op de aloude kunst en kennis van de aromatherapie. Alle Darphin-producten zijn samengesteld uit de zuiverste essentiële oliën en plantenextracten in optimale concentraties. Zorgvuldig met elkaar gecombineerd, maken de aromatische oliën Darphins benadering van huidverzorging tot een ervaring die alle zintuigen streelt.

Door de combinatie van zuivere, plantaardige grondstoffen en moderne technologie, zijn het beste van de natuur en de laatste vindingen van de wetenschap in de producten van Darphin verenigd. En dat zorgt voor buitengewone resultaten!

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie omvat de toepassing van geconcentreerde essentiële oliën gewonnen uit aromatische planten, vanwege hun herstellende, harmoniërende, stimulerende, antiseptische, versterkende en ontgiftende eigenschappen. Essentiële oliën worden – opgebracht op de huid of geïnhaleerd – al eeuwenlang gebruikt voor het welzijn van lichaam en geest.

De Aromatic Care-lijn van Darphin bestaat uit weldadige, hoog geconcentreerde essentiële oliën om te worden ingeademd of ingewreven op de huid. De oliën werken op lichaam en geest. Ze hebben een positief effect op zowel huid als gemoedstoestand en brengen innerlijk en uiterlijk in balans.

’n Lust voor alle zintuigen

In ieder opzicht aangenaam. Overeenkomstig de opvatting van Darphin dat schoonheid van binnenuit komt, is ieder product een mooie compositie van geur en aroma, een aangename, innemende ervaring voor alle zintuigen. De elegante verpakkingen en de uitgekiende formules geven de Darphin-producten een gevoel van plezier, luxe en verwennerij. De delicate geuren, de zachte kleuren en de aangename texturen zijn een weldaad voor de huid.

Persoonsgerichte huidverzorging

Het samenspel van serums, essentiële oliën en crèmes voor resultaatgericht maatwerk. Schoonheid en een mooie huid zijn een reflectie van het algehele welzijn en welbevinden – en dat is sterk persoonsgebonden. Darphin houdt hier rekening mee door individuele, persoonsgerichte huidverzorging te bieden om zo het beste resultaat te bereiken.

Het programma huidverzorgingsproducten van Darphin werkt op drie verschillende niveaus om de huid in optimale conditie te brengen – en te houden!

1. Serums

Deze snel werkende, effectieve producten herstellen specifieke huidproblemen en voorzien de huid van een complex aan onmisbare dagelijkse voedingsstoffen. De serums worden ’s ochtends opgebracht, onder de dagcrème.

2. Essentiële oliën

Weldadige aromatische oliën brengen de huid in evenwicht en doen haar herleven. Ze reinigen de opperhuid, stimuleren het natuurlijke afweersysteem en verbeteren de werking van andere verzorgingsproducten. Ze worden ’s avonds gebruikt, voor de nachtcrème.

3. Crèmes

Het uitgebreide programma crèmes van Darphin is gericht op huidverzorging. Ze hydrateren en versterken de huid, bieden bescherming tegen kwalijke invloeden van buitenaf en gaan huidveroudering tegen. Ze worden ’s ochtends en ’s avonds opgebracht, na het serum of de essentiële oliën.

Productgroepen

Huidverzorging op maat, op basis van uitgelezen plantenextracten en aromatische oliën. Een buitengewoon gevoel, een buitengewoon resultaat.

Cleansers en toners

De cleansers van Darphin verwijderen op verantwoorde wijze make-up en onzuiverheden en reinigen de huid. Toners maken de reiniging compleet en verzachten de huid.

Brighteners

De Clear White-lijn bestaat uit drie elkaar aanvullende producten die een vale, vermoeide huid weer laten stralen.

Matterend

De Skin Mat-lijn herstelt en matteert een vette, glanzende huid zonder deze uit te drogen.

Kalmerend

Intral is een complete reeks producten om de (zeer) gevoelige huid te kalmeren en te beschermen en roodheid tegen te gaan.

Hydraterend

Een stralende, jonge en frisse huid is het resultaat van goede hydratatie. De Hydraskin-lijn voedt de droge huid en vult de benodigde vochtreserves van de huid aan.

Voedend

De Fibrogène-lijn voorziet de droge tot zeer droge huid van een rijk complex aan vocht en essentiële voedingsstoffen en helpt de elasticiteit herstellen.

Anti-ageing

De Arovita-lijn met vitamine C bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering. De producten gaan beginnende rimpelvorming tegen en herstellen het verlies van elasticiteit.

Anti-rimpels

De Predermine-formule vermindert lijntjes en rimpels en geeft de huid een zachte, jeugdige uitstraling. Geschikt voor alle huidtypen.

Verstevigend

De Stimulskin Plus-lijn stimuleert de aanmaak van natuurlijk collageen en zorgt voor hernieuwde weer stevigheid en elasticiteit van de huid.

Oog- en lipcontouren

Voor de extra gevoelige huid rond ogen en lippen heeft Darphin een serie van acht doeltreffende producten, waaronder een oogmake-up remover en een serum tegen donkere kringen onder de ogen.

Lichaamsverzorging

De serie HydroRelax omvat ontspannende producten voor lichaamsverzorging, waaronder douche- en badproducten en deodorant. De HydroForm-lijn met vitamine C bestaat uit onder andere bodylotion, verstevigende toning-olie en handcrème.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u dat we contact opnemen voor een afspraak? Neem contact met ons op.