...meer dan mooi zijn!

House for Care
Hoofdweg 10e
2908 LC Capelle aan de IJssel
Tel: 06 - 21 89 03 53

Overgangsconsulent

Heeft u klachten of vragen over lichamelijke ongemakken die hormoon gerelateerd zijn? Dan kunt u bij NesSense terecht om een afspraak te maken met de Verpleegkundig overgangsconsulente. In een één op één gesprek krijgt u bij al uw vragen persoonlijk advies over o.a. menstruatieklachten, de overgang of borstkanker. Uitgebreide informatie kunt u ook vinden op de site www.overgangsconsulente.com.

De overgang

De overgang is een levensfase van de vrouw waarin zij veel onnodige klachten kan hebben. Het is voor bijna alle vrouwen mogelijk om veel fitter door de overgang te komen met de juiste aanpak. Een verpleegkundig overgangsconsulente kan vrouwen daarbij helpen door een grondige analyse van de klachten te maken en door een persoonlijk advies op allerlei gebied. Naast een inventarisatie van de klachten en het bijbehorende advies zal de verpleegkundige een overzicht maken van de mogelijke risico’s op hart- en vaatziekten, botontkalking en suikerziekte. Gun uzelf de mogelijkheid om fitter door de overgang te komen en om meer van deze ingrijpende levensfase te kunnen genieten!

Prijslijst

Overgangsverpleegkundige

€ 59,50
60 minuten

Consulten op het gebied van vrouwelijke gezondheidsproblemen zoals menstruatie, zwangerschap, borstkanker, overgang, incontinentie, osteoporose, hart- en vaatziekten.
€ 30,00
30 minuten

Consulten op het gebied van vrouwelijke gezondheidsproblemen zoals menstruatie, zwangerschap, borstkanker, overgang, incontinentie, osteoporose, hart- en vaatziekten.
€ 30,00
30 minuten

Voorlichtingsconsult m.b.t. persoonlijk risico op borstkanker en educatie borst-zelfonderzoek.
€ 59,50

Op borstkanker, osteoporose, hart- en vaatziekten met bepaling van volledig overzicht van het cholesterol (‘t goede en ‘t slechte), BMI, bloeddruk, longfunctie en altijd een persoonlijk advies.
vanaf € 75,00 tot € 300,00

Workshops, begeleiding of informatie over gezonde voeding en leefstijl.
Diverse prijzen. Workshops vanaf € 75,00 tot € 300,00 afhankelijk van het aantal deelnemers, duur van de workshop en evt. in combinatie met health check onderdelen.
€ 45,00
Health checks voor bedrijven, (sport) scholen e.d.

Volledig lipidenbeeld (is volledig cholesterol overzicht), bloedsuiker, BMI, longfunctie en altijd een persoonlijk advies.
€ 35,00
Health checks voor bedrijven, (sport) scholen e.d.

Totaal cholesterol, bloedsuiker, bloeddruk, BMI en altijd een persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u dat we contact opnemen voor een afspraak? Neem contact met ons op.